Friday, January 3, 2014

::2014::

Ya ampun..last update was on july 2013?? Amboiii, mcm dh hdp segan mati tak mahu dh blog nih..berhabuk sakan..huhu..

Sian kt khayla keisya..byk sgt psl korang yg mama x update kt sini..skng dh bsr dh pn, dh setahun 3 bln dh kamu berdua..
Kakak dhia plk dah 3thn 7bln..bsr dh ank2 mama:')..Alhamdulillah, semua ank2 mama membesar dgn sihat & cerdas, syukur..

For the 1st entry in 2014, hoping for the best in everything..family, ank2, kesihatan, kewangan, perhubungan, n semua la:)
Juz a simple update, juz to be a rememberance..azam thn baru? Banyakkk..tp biarlah antara diri sndiri & Yg di Atas tu je yg tahu:))..harap tercapai dlm thn ni inshaAllah..

2014 - full-of-suprises year??
I'm praying for dat!


Amin..

:))




Butterflies of my heart!






1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)